Дома / Вицови / Еротски / Главоболка

Главоболка

Трпана ненаситна нимфоманка му вика на Трпе:
– Трпе….ај уште еден пат…
– Што жена си ма ти Трпана? Кога ќе те заболе главата како сите нормални жени?!

Обиди се со

Настинка

Во автобус дечко пушта рака помеѓу бутовите на девојката. – Што правиш? – Прашува таа. ...