Дома / Вицови / Еротски / Фенг шуи

Фенг шуи

Според Фенг Шуи при секс на маса машкото никогаш не треба да биде на ќош зошто нема да се ожени!!

Обиди се со

Нумеризација

Што означуваат АБЦДЕФ кај градниците? А – А кај се?, Б – Барем има, Ц ...