Дома / Вицови / Еротски / 8-ми Март

8-ми Март

Во предвечерието на 8-ми Март. Трпе и Трпана во кревет:
Трпана: Душо не можам да заспијам, ајде да водиме љубов?
Трпе: Спиј, спиј. Не е убаво подароците да се отвараат пред време….

Обиди се со

Лимон

Девојче што е разликата помеѓу лимон и к*р? Девојчето: – “Хаха не знам, е што ...