Дома / Факти / Факт #178

Факт #178

Во 1866, Лихтенштајн ја окупирала Италија со војска од 80 војници и се вратила назад со 81.

Обиди се со

Факт #177

Црвената панда е толку уникатна што нема ниту еден друг вид кој и е близок, ...