Дома / Видео / Вистинскиот “Крал Лав”

Вистинскиот “Крал Лав”

Која е вистинската инспирација или копија за најдобриот анимиран филм од нашето детство? Дали продукцијата на Дизни ја имаат украдено целосно идејата, погледнете го видеото и оценете сами.

Обиди се со

Немој ти на мене да не ја правиме Балканска/Италјанска

Изгледа сите Јужњаци имаме исти примедби и поговорки, како и баба ми да имаше тркала …