Дома / Видео / Туторијал #307

Туторијал #307

Како да ја срамите помалата сестра пред нејзините другарчиња… со рокање на хитови од 2000тите!

Обиди се со

Секоја онлајн апликација за работа

Кратко видео кое е доста реално, кога аплицирате за работа преку некој онлајн портал.