Број

Некој тип и се пушта на Трпана:
– Здраво убавице, ќе ми го дадеш ли бројот на мобилниот?
– Ти кажувам по 070662541 пат дека сум мажена…

Обиди се со

Бројка

Трпе ја прашува Трпана: – Душо, кажи ми ама искрено. Со колку мажи си била? …