Дома / Видео / Танцивајќи низ Америка

Танцивајќи низ Америка

Две Швајцарки, една песна и еден стил на танц низ сите држави во САД.

Обиди се со

Баркод музика

До денес и ние не верувавме дека може да се свири на баркоди, ама ете …