Дома / Вицови / Разно / Отварач

Отварач

Доцна навечер ѕвони телефонот во итна служба на поликлиника:
– Ало, ни треба помош под итно! Еден наш другар го голтна отварачот за вино!
– Во ред господине ќе пратиме брза помош веднаш.
По неколку минути ѕвони телефонот пак:
– Ало докторе?! Се извинуваме ама не мора да доаѓате, најдовме друг отварач.

Обиди се со

Казна

Жена плаќа на касата во супермаркет. Кога ја отвора чантата да го извади паричникот, касиерката …