Дома / Видео / Свет(л)а мачка

Свет(л)а мачка

Ретко видео од ова мистично божество на мачките…

Обиди се со

Немој ти на мене да не ја правиме Балканска/Италјанска

Изгледа сите Јужњаци имаме исти примедби и поговорки, како и баба ми да имаше тркала …