Дома / Видео / Снимена порака од сведок на сообраќајка

Снимена порака од сведок на сообраќајка

Дечкото е сведок на сообраќајка додека праќа говорна порака и резултатот е кратко анимирано клипче од оригиналната порака. Смеењето е бонус на целата ситуација.

Обиди се со

Секоја онлајн апликација за работа

Кратко видео кое е доста реално, кога аплицирате за работа преку некој онлајн портал.