Дома / Видео / Што ти прави една восочна фигура

Што ти прави една восочна фигура

Џими Кимел конечно добил восочна фигура од себе и одлучил да ги почасти своите вработени со неколку шеги, најдобрата е на крајот…

Обиди се со

Секоја онлајн апликација за работа

Кратко видео кое е доста реално, кога аплицирате за работа преку некој онлајн портал.