Дома / Видео / Шо праиме со орото?!

Шо праиме со орото?!

Многу време помина без да осетиме оро, еве едно потсетување што пропуштивме. Музика задолжително на најјако пуштена!

Обиди се со

orona-svirka

Корона свирка

Кога ситуацијата ќе те принуди, мора да наоѓаш дупки во законот за да се спасиш…