Дома / Видео / Шекил О’ниел во шутка

Шекил О’ниел во шутка

Ретко кој може да каже дека преживеал шутка со Шекил.

Обиди се со

Секоја онлајн апликација за работа

Кратко видео кое е доста реално, кога аплицирате за работа преку некој онлајн портал.