Дома / Видео / Машко си е машко #20

Машко си е машко #20

Децава не само што ја имаат најгенијалната услуга кој ќе помогне на други, туку и успеале да стигнат до утринска емисија за да ја презентираат на само 12 години.

Обиди се со

Секоја онлајн апликација за работа

Кратко видео кое е доста реално, кога аплицирате за работа преку некој онлајн портал.