Дома / Видео / Шаолин Кунг Фу од високо

Шаолин Кунг Фу од високо

Видео од една од подобрите кореографии кои што човекот може да ги направи.

Обиди се со

Бојко ја пее “Три в едно”

Не знаеме зошто, не знаеме како, ама некој имал многу време додека сме во карантин …