Дома / Вицови / Разно / Кондоми

Кондоми

И кондомите не се безбедни… Еден другар носеше, па го удри кола!!!

Обиди се со

Бесценето

Цвеќе-300 денари Такси-150 денари Кино-300 денари Вечера-2000 денари Подарок-4000 денари Хотелска соба-2000 денари Изразот на …