Дома / Вицови / Разно / Чоколадо

Чоколадо

Се закашлав, а жена ми не се пробуди.
Кивнав, а жена ми не се пробуди.
Отварам чоколадо и слушам:
– Дај и на мене два реда!

Обиди се со

Бесценето

Цвеќе-300 денари Такси-150 денари Кино-300 денари Вечера-2000 денари Подарок-4000 денари Хотелска соба-2000 денари Изразот на …