Дома / Видео / Папагал стоматолог

Папагал стоматолог

Кога немате пари за да отидете на забар, па мора да го искористите папагалот по дома.

Обиди се со

Баркод музика

До денес и ние не верувавме дека може да се свири на баркоди, ама ете …