Дома / Вицови / Виц на денот / Девојка и автобус

Девојка и автобус

Дечко трча по градски автобус и едвај во последен момент се качува.
Една млада и весела госпоѓа му вели:
– Знаете ли дека по автобус и по жена не се трча?
Дечкото (задишано):
– Се трча, се трча, додека се качиш…

Обиди се со

Порно списание

Професорката го фаќа малиот Трпе со порно списание на час, му го зима и му …