Дома / Видео / 80 дена низ Германија во 80 секунди

80 дена низ Германија во 80 секунди

Видео компилација од патувањето на еден велосипедист, инспирација за оригинален начин на зачувување на спомените од вашите патувања.

Обиди се со

Баркод музика

До денес и ние не верувавме дека може да се свири на баркоди, ама ете …