Дома / Видео / Неуспешни во зима

Неуспешни во зима

Компилација од луѓе кои не се справуваат најдобро со зимата.

Обиди се со

vicoteka.mk-video

Шо праиме со орото?!

Многу време помина без да осетиме оро, еве едно потсетување што пропуштивме. Музика задолжително на …