Дома / Видео / Неуспешни во скијање

Неуспешни во скијање

Ако седите дома на топлло и не сте на скијање некаде, можеби е подобро за вашето здравје…

Обиди се со

Компилација неуспешни

Само неколку луѓе кои се обидуваат да го преживеат секојдневието…