Дома / Видео / Најлошиот боксер некогаш

Најлошиот боксер некогаш

Кратко видео во кое Џими Смит за неколку секунди ќе ви покаже зошто ја носи титулата најлош боксер што некогаш влегол во рингот.

Обиди се со

vicoteka.mk-video

Шо праиме со орото?!

Многу време помина без да осетиме оро, еве едно потсетување што пропуштивме. Музика задолжително на …