Дома / Видео / Малиот готвач

Малиот готвач

Ако некогаш сте барале рецепт за крофни на интернет, еве ви го најдобриот од 3 годишниот Роман кој ќе ви покаже чекор по чекор како се прават крофни.

Обиди се со

Бојко ја пее “Три в едно”

Не знаеме зошто, не знаеме како, ама некој имал многу време додека сме во карантин …