Дома / Вицови / Разно / Негазирано

Негазирано

Седнуваат Трпе и Цветко во кафана:
– Што ќе се напиете?!
– За мене една кока кола.
– За вас?
– За мене нешто негазирано.
– Што сакате?
– Ракија.

Обиди се со

Бесценето

Цвеќе-300 денари Такси-150 денари Кино-300 денари Вечера-2000 денари Подарок-4000 денари Хотелска соба-2000 денари Изразот на …