Дома / Видео / Магичен трик

Магичен трик

Видео доказ, дека не треба да му верувате на магионичар што научил трикови преку гледање видеа на YouTube…

Обиди се со

Бојко ја пее “Три в едно”

Не знаеме зошто, не знаеме како, ама некој имал многу време додека сме во карантин …