Дома / Видео / Мачка инструмент

Мачка инструмент

Кај е инструмент, па уште и главен вокал во бендот. Може да се каже дека мачката го носи целиот бенд на својот грб…

Обиди се со

vicoteka.mk-video

Шо праиме со орото?!

Многу време помина без да осетиме оро, еве едно потсетување што пропуштивме. Музика задолжително на …