Дома / Видео / Корона vs Американски студенти

Корона vs Американски студенти

Не знаеме како е возможно во едно видео да се соберат сите себични егоисти и да кажуваат вакви мудрости…

Обиди се со

Фази на карантин

Колку денови се потребни, да се стигне до крајната фаза…