Дома / Видео / Кога жена ти работи од дома

Кога жена ти работи од дома

Видеово е одличен доказ за тоа дека мажите не ги слушаат жените и поради тоа се сите проблеми по дома…

Обиди се со

Фази на карантин

Колку денови се потребни, да се стигне до крајната фаза…