Дома / Видео / Кога папагалот те сака повеќе од сите

Кога папагалот те сака повеќе од сите

Обиди се со

Секоја онлајн апликација за работа

Кратко видео кое е доста реално, кога аплицирате за работа преку некој онлајн портал.