Дома / Видео / Кога користиш google translate да се разбереш

Кога користиш google translate да се разбереш

Најдобра презентација за тоа како изгледа комуникација на странски јазик користејќи google translate…

Обиди се со

Секоја онлајн апликација за работа

Кратко видео кое е доста реално, кога аплицирате за работа преку некој онлајн портал.