Дома / Вицови / Личности / Антидепресанти

Антидепресанти

Трпе и вика на Трпана:
– Трпано си се здебелила малце…
– Тоа ми е од антидепресантите.
– Што користиш??
– Милка 300 грама…

Обиди се со

Бројка

Трпе ја прашува Трпана: – Душо, кажи ми ама искрено. Со колку мажи си била? …