Дома / Видео / Кога ќе заборавиш да го исклучиш микрофонот

Кога ќе заборавиш да го исклучиш микрофонот

Градоначалникот н а сред дебата оди до тоалет, ама за несреќа заборава да го исклучи микрофонот.

Обиди се со

Фази на карантин

Колку денови се потребни, да се стигне до крајната фаза…