Дома / Видео / Инстант огрдување

Инстант огрдување

На пазарот постојат многу направи за разубавување, ама лудата железница е гарантирана направа за огрдување.

Обиди се со

Грчка виа телепорт

Видеото кое го донесе Вучич на власт… не знам од каде тргаат, ама и од …