Дома / Видео / И белците скокаат..

И белците скокаат..

Доказ дека и белците можат да скокаат:
[youtube YA088rcTTd4]

 

Обиди се со

Компилација неуспешни

Само неколку луѓе кои се обидуваат да го преживеат секојдневието…