Дома / Видео / Хит на векот

Хит на векот

Видео од најдобрата импровизација некогаш! Дали бобан го мрдна своето БМВ?!

Обиди се со

Секоја онлајн апликација за работа

Кратко видео кое е доста реално, кога аплицирате за работа преку некој онлајн портал.