Дома / Видео / Автоматска врата

Автоматска врата


Неуспешен обид да се помине автоматската врата од страна на еден пакистанец.
[youtube JMDAdoprsT4]

Обиди се со

Компилација неуспешни

Само неколку луѓе кои се обидуваат да го преживеат секојдневието…