Дома / Видео / 9.98 на 100 метри

9.98 на 100 метри

Тинејџеров е веднаш зад петиците на Усеин Болт.

Обиди се со

Бојко ја пее “Три в едно”

Не знаеме зошто, не знаеме како, ама некој имал многу време додека сме во карантин …