Гризање

Се враќа Трпе од службен пат дома и ја гледа Трпана, па ја прашува:
– Што ти е тоа на вратот?!
– А, ова на вратот? Се гризнав…

Обиди се со

Чоколадо

Купува Влав чоколада за да ја израдува жена си дома: – Еве ти срце една …