Дома / Вицови / Животни / Комарци

Комарци

Обичен комарец:
– „Зззззззззз“
– Охридски комарец:
„ЗззззззззТ“

Обиди се со

Јајце

Лета врапче, се мачи, потејќи се, носи антилопа. Две други врапчиња седат на гранка и …