Дома / Вицови / Сличности/Разлики / Кокошка и исунчана женска

Кокошка и исунчана женска

Што е сличноста меѓу печена кокошка и исунчана женска?
– И кај двете белото месо е најслатко.

Обиди се со

Јајца

Која е разликата меѓу кокошка и плавуша? – Кокошката знае на чии јајца седи.