Дома / Вицови / Сличности/Разлики / Плавуша и комарец

Плавуша и комарец

Која е разликата помеѓу плавуша и комарец? Комарецот откако ке го удриш престанува да цица!

Обиди се со

Јајца

Која е разликата меѓу кокошка и плавуша? – Кокошката знае на чии јајца седи.