Дома / Вицови / Сличности/Разлики / Некогаш и сега..

Некогаш и сега..

Што е разликата помеѓу штрковите некогаш и сега?
Порано носеле деца, сега птичји грип!

Обиди се со

Јајца

Која е разликата меѓу кокошка и плавуша? – Кокошката знае на чии јајца седи.