Дома / Вицови / Сличности/Разлики / Падобран и кондом

Падобран и кондом

– Што е разлика меѓу падобран и кондом?
– Па, ако падобран се дупне, еден живот помалку. Ако кондом се дупне, еден живот повеќе.

Обиди се со

Јајца

Која е разликата меѓу кокошка и плавуша? – Кокошката знае на чии јајца седи.