Дома / Вицови / Сличности/Разлики / Черчил и Сталин

Черчил и Сталин

– Што е разликата меѓу Черчил и Сталин?
– Черчил ги собирал вицовите што луѓето ги кажувале за него, а Сталин ги собирал луѓето што кажувале вицови за него.

Обиди се со

Јајца

Која е разликата меѓу кокошка и плавуша? – Кокошката знае на чии јајца седи.