Умрени

Си биле пушач, пијаница и наркоман и умреле и отишле на другиот свет. Пушачот почнал да раскажува:
– Леле другари, умрев во страшни маки! Белите дробиви ми беа каша!
Пијаницата рекол:
– И јас умрев во маки! Црниот дроб ми беше за никаде.
А наркоманот се фатил за главата и рекол:
– Лелееее, јака дрога. Веќе и со умрени почнав да разговарам!

Обиди се со

Страшен пајак

Си биле Брус Ли, Чак Норис и Драган Вучиќ се натпреваруваат кој ќе го избрка …