Дома / Вицови / Ружен

Ружен

Малиот Трпе ја прашува мајка си:
– Мамо, јас ружен ли сум?
– Не ме викај мамо пред луѓе…

Обиди се со

Дуксер

Трпе пробува дуксер во бутик, а продавачката го гледа и му вика: – Мислам дека …