Дома / Вицови / Симптоми

Симптоми

Симптомите кога вашата сопруга го проверува вашиот телефон, се идентични со Ковид-19:
– Тешко дишење.
– Студен пот.
– Слабост на нозете.
– Главоболка.
– Болки во стомакот.
И кога ќе ве праша: „Која е оваа?“
Тогаш започнува сувата кашлица…

Обиди се со

Кујна

Цветко го прашува Трпе: – Трпе готвиш ли ти дома? – Не, Трпана ми забрани …