Дома / Вицови / Ракија

Ракија

Oтвара га муж фрижидер, фаќа се за ладну ракију, a жена га гледа и му вика:
– Ако испиеш едну капку од ракију, да знаеш дека нема секс …
Стои муж таkој пред фрижидер и се мисли, а жена га прашуе:
– Што се мислиш толко?
– Па мислу се што е боље, дали 12 годишна ракија или 50 годишна жена…

Обиди се со

Кујна

Цветко го прашува Трпе: – Трпе готвиш ли ти дома? – Не, Трпана ми забрани …